👈 فروشگاه فایل 👉

تحقیق چربی

ارتباط با ما

... دانلود ...

تحقیق چربی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 12 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 

‏1

‏چربی

‏چربیها ‏نیز مانند ‏مواد ‏قندی و نشاسته‌ای ‏در بدن تولید حرارت می‌کنند. چربیها در حرارت معمولی جامد ‏هستند. آن دسته از چربیها که در حرارت معمولی مایع می‌باشند، به نام ‏روغن ‏شناخته می‌شوند. ‏از سوی دیگر چربیها استرهای اسیدهای کربوکسلیک با زنجیر طولانی می‌باشند. چربیها و ‏روغنها و مومهایی که در طبیعت یافت می‌شوند، حاوی ‏استرهایی ‏با ‏جرم مولکولی ‏بالا می‌باشند که به ‏لیپید ‏نیز معروفند.

‏دید کلی

‏چربیها خاصیت انرژی زایی فراوان دارند و هر گرم از آنها 9 ‏کالری ‏انرژی ‏ایجاد می‌کند. از این رو مصرف چربیها برای ایجاد حرارت ضروری می باشد. چربیها دارای ‏اسیدهای چرب لازم برای بدن می‌باشند و ناقل ویتامینهای محلول در چربی نیز هستند. به ‏علاوه وجود چربیها در رژیم غذایی کودکان که در حال رشد می باشند حائز اهمیت است. ‏همچنین جوانان و کسانی که کارهای بدنی سنگین انجام می دهند نیاز بیشتری به چربی ‏دارند. چربیها در ساختمان غشا یاخته دخالت داشته و در قابلیت نفوذ پذیری ‏غشای سلول ‏اهمیت دارند. چربیها به دو صورت ‏مشاهده می‌شوند:

‏چربیهای مرئی: ‏مثل چربی موجود در ‏کره ‏، ‏دنبه ‏، و ‏روغنهای گیاهی

‏چربیهای نامرئی: ‏مثل چربی موجود در ‏شیر ‏، ‏زرده ‏تخم مرغ ‏، ‏گردو ‏، ‏بادام ‏و ... .

‏در زیر دسته‌های عمده چربیها را مورد مطالعه قرار می‌دهیم.

‏2

‏اسیدهای چرب

‏منبع اسیدهای چرب چربیهای طبیعی می‌باشند و نام خود را از ‏منبعشان برگرفته‌اند. اسیدهای چرب اشباع شده‌ای که از هیدرولیز چربیها و روغنها ‏بدست آمده‌اند، عبارتند از:

‏اسید ‏لوریک (Lauric acide) ‏به فرمول

‏اسید ‏پالمتیک (Palmitic acid) ‏به فرمول

‏اسید ‏استئاریک (Stearic acid) ‏به فرمول

‏بر ‏اساس منشا ‏بیوسنتزی ‏آنها ، اسیدهای چرب اغلب مشتمل بر ‏زنجیره‌های با تعداد ‏کربن ‏زوج می‌باشند. یک ‏آزمایش بسیار دقیق و عالی ، کوپلاژ خطی با یک نظم بسیار خاص را در این بیوسنتز ‏نمایان می‌سازد. در آزمایش ، ‏اسید استیک ‏به صورت تکی ماکدار شده (14C) ‏به ارگانیسمهای متعددی بصورت غذا داده شده است. اسیدهای ‏چرب حاصل بصورت یک در میان مارکدار شده می‌باشند.

‏3

CH3 14COOH → CH3 14CH2 CH2 14CH2 CH2 14CH2 … 14COOH

‏هگزا دکانوئیک (پالمیتیک) اسید مارکدار شده

‏صابونی شدن

‏هیدرولیز چربیها را ‏صابونی شدن ‏گویند. ‏هیدرولیز ‏یا صابونی شدن چربیها ، اسیدهای کربوکسیلیک مربوطه را ایجاد می‌کند. مهمترین این ‏اسیدها بین 12 تا 22 کربن دارند و ممکن است غیر اشباع باشند.

‏اسیدهای چرب غیر اشباع

‏اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در طبیعت قادر به تحمل ‏تبدیلات بیشتری هستند که منجر به تشکیل ساختمانهای غیر معمول می‌گردند. به عنوان ‏مثال ، ارشیدونیک اسید است که یک پیش ماده بیولوژیکی برای بسیاری از مواد شیمیایی ‏مهم در بدن انسان است. مثل ‏پروستاگلاندنیها ‏، ‏ترمبوکسانها ‏، ‏پروستاسیکلینها ‏و ‏لوکوتیرینها.

‏نوعی از پروستاگلاندینها ، ‏باعث درد زایمان ، سقط جنین و قاعدگی است. نوعی از ترمبوکسانها ، باعث انقباض آزاد ‏ماهیچه و انعقاد خون است. نوع دیگری از پرستاگلاندینها قویترین بازدارنده طبیعی ‏خصلت چسبندگی پلاکتها و منبسط کننده عروق است و در ضمن در جراحیهای بای‌پس ‏قلب ‏، در ‏بیماران کلیوی ‏و غیره مورد استفاده دارد.

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت amoozeshenamaz تحقیق كيفر سقط جنين در قانون مجازات اسلامي و تعارض آن با ماده 91 قانون تعزيرات 5 دانلود پاورپوینت ليست هاي پيوندي دانلود پاورپوینت فرم دهی و شکل دهی فلزات مديريت زمان براي مادران شاغل