اوره براي مصارف صنعتي 3ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 3 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
اوره براي مصارف صنعتي
اندازه گيري خاكستر
روش وزني
- 1هدف
هدف از اين استاندارد شرح روشي وزني جهت اندازه گيري خاكستر اوره براي مصارف صنعتي ميباشد.
- 2اصل
تكليس (گداختن) محصول در 25± 800درجه سانتيگراد تا رسيدن بوزن ثابت
- 3وسائل
وسائل معمولي آزمايشگاهي و
-1-3جام پلاتيني يا سيليسي، ته صاف بقطر تقريبي 50ميليمتر و ارتفاعي در حدود 25ميليمتر
-2-3كوره برقي قابل تنظيم در ± 25 800درجه سانتيگراد
-4
2
روش عمل
-1-4تهيه نمونه آزمايش
100گرم از نمونه مورد آزمايش را با تقريب به 0/1گرم وزن كنيد.
-2-4اندازه گيري
جام 1 (1-3) را در حرارت ± 25 800درجه سانتيگراد گداخته و سپس در دسيكاتور سرد و با تقريب به 0/1ميلي گرم وزن كنيد. سپس آنرا زير يك هوت هواكش دار روي شعله كوچكي قرار دهيد و نمونه آزمايش (1-4) را در قسمتهائي اندك داخل آن بريزيد و دقت كنيد كه اين افزايش طوري انجام گيرد كه آن قسمت از محصول بتدريج نسبتأ ذوب و تجزيه گردد.
سپس جام محتوي محصول نسبتأ تجزيه شده را در كوره برقي (2-3) كه حرارت آن تقريبأ 300درجه است قرار دهيد. سپس بتدريج بر حرارت تا ± 25 800درجه بيافزايد بطوريكه از پرتاب ذرات داخل جام
به خارج جلوگيري شود (تقريبأ يك ساعت ) حرارت را ادامه دهيد تا باقيمانده تجزيه كاملا تكليس شود (در حدود سي دقيقه) جام را از كوره خارج كنيد و آنرا در دسيكاتوري بگذاريد. پس از سرد شدن، آنرا وزن كنيد. سپس مجددا تكليس را در كوره برقي تكرار كنيد تا بوزن ثابت برسيد.
-5بيان نتايج
مقدار خاكستر، برحسب درصد وزني از فرمول زير بدست ميايد
كه در آن