👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 29 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 

تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :

1ـ كالباس هاي حرارت ديده

2ـ كالباس هاي خام

3ـ كالباس هاي پخته

4ـ گوشت هاي عمل آمده

تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس ( sausage ) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.

👇محصولات تصادفی👇

دانلود پاورپوینت عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در موسسات دانلود پاورپوینت بررسی کشور چین پاورپوینت میکروفیلتراسیون پروپوزال رشته مدیریت ارتباط هوش عاطفی، توانمندی و کیفیت خدمات تحقیق جرم انگاري برخي از عنوانهاي حقوقي در ايران و تاثيرملاحظه هاي سياسي و اجتماعي بر آن 45ص