👈 فروشگاه فایل 👉

سرطان ها وعوامل خطر تغذیه ای

ارتباط با ما

... دانلود ...

سرطان ها وعوامل خطر تغذیه ای

فرمت فایل:پاورپوینت{فایل ویرایشی}تعداد اسلاید:35اسلاید

چکیده ای ازمتن:

ريشه ناهنجاريهای DNA

به ارث بردن فرمی غيرطبيعی از ژنی که برای ثبات درازمدت DNA و يا برای کنترل تکثير سلولی لازم است.

تخريب DNA در مواجهه با عوامل محيطی مانند مواد راديواکتيو و يا موادی در غذا، آب، هوا، محيط کاردر طول زندگی

گاهی DNA تخريب نميشود ولی DNA موجود در يک ژن که برای عملکرد طبيعی سلول ضروری است از کار می افتد

منشاء تومورها

منشاء آنها از بافتهای همبند مثل بافتهای عضلانی يا استخوانی است.

در افراد جوان شايعتر است.

Carcinomas

- منشاء آنها از بافتهای اپيتليال است.

- بعد از سنين ميانسالی شايعتر است.

- مثل سرطانهای ريه، سينه، پروستات و کولون

Leukemia

منشاء آنها در سلولهای خونی است.

Lymphomas

منشاء آنها در سلولهای لنف است.

وضعیت در ایران

بیماری های غیر واگیر حدود 70 درصد علل مرگ و میر است.

از 380 هزار مورد مرگ در سال :

92000 مورد بعلت سکته قلبی

43000 مورد به علت سکته مغزی

31000 مورد به علت حوادث

3000 مورد به علت سرطان

👇محصولات تصادفی👇

دانلود پاورپوینت تمدن چين دانلود پاورپوینت مدیریت ریسک در خدمات الکترونیکی بانک پاورپوینت گیاه شناسی پنبه حجاب؛ نگاه ديروز، چالش امروز، دغدغه فردا پاورپوینت هزال یا لاغری